Newsfeed

The Choppy Bumpy Peaches: Spis fersken!

The Choppy Bumpy Peaches - Sgt. Konfuzius & The Flowers Of Venus

The Choppy Bumpy Peaches kaller seg for enkelthets skyld Peaches. Det er et band med unge musikere som har en forkjærlighet for psykedelisk musikk og space rock. Nå er de ute med sin debutskive. Ikke overraskende er den skiva utstyrt med et artig og velklingende navn, Sgt. Konfuzius & The Flowers Of Venus. Det kan virke som dette Luxumburg ensemble liker å sjonglere med navn og titler.

The Choppy Bumpy Peaches er en sekstett med tre gitarister og to som spiller tangent instrumenter. Bandet har fire års fartstid. Sgt. Konfuzius & The Flowers Of Venus er spilt inn i Audio Oak studio og der tryller sound guruen frem det beste i musikken.

I år vil bandet ha en konsert turne i hjemlandet sitt. Der sier de vil levere en kosmisk reise fra tunge gitarriff til indiske sommervibber, og det hele flyter på en frodig atmosfære av lyd. Bandnavnet er ikke tilfeldig valgt faktisk. I følge kinesisk mytologi skal fersken gi lang levetid til alle som spiser dem. Med andre ord – konsumere fersken, leve lenger!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*