Newsfeed

Endless Chaos: Rejected Atrocity

Endless Chaos - Rejected Atrocity

Med et platecover som er tydelig inspirert av den klassiske skrekkfilmen Re-Animator fra 1985 og har tittelen Rejected Atrocity, så er det en selvfølge at det er snakk om at denne utgivelsen er enten thrash eller death metal. Endless Chaos spiller litt av begge deler, på denne altfor korte EP-en, så er det det tydelig at thrash dominerer lydbildet når det kommer til både riff og trommer.

Det er ganske tekniske saker med intense og raske trommer som aldri stopper opp. Det er for det meste thrash trommer, men det dukker opp blast beats hvis man hører etter. Og selv om riffene er knallharde og varierte thrashriff, så er det nok av riff som er farlig nært til å være melodiøs death metal. Det mest åpenlyse death metalelementet er vokalen, som består av en nesten skrikende growling som passer perfekt sammen med musikken. Jeg har pekt ut flere death metalelementer, men til syvende og sist, så høres dette ut som skikkelig thrash i mine ører. Det er snakk om lynrask og tekniske saker som man er tvunget til å headbange til.

Rejected Atrocity er som nevnt altfor kort. Tre intense og solide låter fordelt på 12 minutter gjør at man blir sulten for mer. Jeg vet ikke så mye om albumet de gav ut i fjor, men er det halvparten så bra som denne EP-en, så er det snakk om solide saker. Rejected Atrocity er kanskje kort, men digger du teknisk thrash og/eller death thrash, så er dette absolutt noe du burde høre på.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

  • Frossen
4

Sammendrag

Har denne på vinyl, men tviler på at det er noen kopier igjen.

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*