Newsfeed

Road To Jerusalem: En følelsesmessig reise

Road To Jerusalem - Road To Jerusalem

Basen til bandet Road To Jerusalem er i København, men bandet er internasjonalt med en amerikaner, en svenske og to dansker. Bassisten i bandet svenske Andreas Holma spiller i også i bandet Scar Symetry og er session musiker i Soilwork og har spilt i Hypocrisy. De øvrige musikerne er og har også vært med i kjente band. Det er derfor erfarne og dyktige musiker Road To Jerusalem består av.

Soundet til dette internasjonale bandet er særegent og uvanlig, hardt, svingende og med groove, og med en fantastisk og uttrykksfull vokalist i amerikanske Josh Tyree. Navnet gir assosiasjoner om noe religiøst. Det er feil. Det valgte navnet uttrykker faktisk ideen/konseptet om en lang reise som ikke nødvendigvis er ment som en reell reise. Det er heller snakk om en følelsesmessig reise. Road To Jerusalem er tenkt som et symbol på de kampene og utfordringen vi møter i livene våre.

Road To Jerusalem er nå aktuelle med selvtitulert debutskive.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*