Newsfeed

Ümit: Mer fra Düsseldorf

Ümit – The Testament Of Ümit

I min ungdom kom jeg over krautrockbandet La Düsseldorf, og nå mange år senere kommer jeg over nok et band fra Düsseldorf. Ümit. Det er tre godt voksne musikere som spiller spacerock/psykedelisk musikk. Bandet er nå aktuell med skiva The Testament Of Ümit som de ikke har noe klipp av på You Tube, så Bandcampen får duge for de som vil høre musikken til tyskerne. La Düsseldorf bestod for øvrig av trommeslageren til Krautrock, og Neu sin frontmann.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*