Newsfeed

Artificial Construct: Fra hånd til munn

Artificial Construct – Lurker

Lurker er navnet på den nye skiva til bandet Artificial Construct som nok er et band ikke så enormt mange har hørt om? De som er nysgjerrige på denne amerikanske duoen bør ta en lytt til låten «Acclaim». Der viser Artificial Construct seg frem på en svært positive måte synes jeg.

Låten er elegant nok og med en superb produksjon er dette er band som jeg har merket meg. De har visse fellestrekk med Periphery i det bandet sin tidlige karriere, men vokalen til Artificial Construct er bedre.

Artificial Construct er et to musiker prosjekt med progressive metal på agendaen, og det prosjektet startet opp for fem år siden. Målet den gang som nå var å kreere spennende, lyttbar, eksperimentell og kompleks musikk. Musikerne er Taylor McGilvray som kaller seg Hands og Steven Ostroske som kaller seg Mouth. Frasen fra hånd til munn er jo nesten ikke til å unngå å komme opp med for en som liker å leke seg med ord og ordspill!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3912 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*