Newsfeed

Angerot: Tilbake til 90 tallet

Angerot - Iniquity

Black Market Metal er jo en label som nok de fleste vil tro holder på med metal. Det gjør de, og i stallen har de Angerot. Det bandet er rimelig nytt og oppstod på restene av bandet Midwestern Metal, men er nå aktuell med sin debutskive The Splendid Iniquity. Ei skive som viser amerikanernes sin store beundring for old school svensk death metal. Tomas Skogsberg (Entombed, Dismember, Carnage, Grave, At the Gates) er hyret inn for å mikses skiva slik at det blir så autentisk som mulig.

Bandet består av fire svært rutinerte musikere som har drevet med death metal siden sjangeren oppstod. Kvartetten er utvilsomt ekstremt dedikerte til death metal. Bandet er fra byen Sioux Fall, og det indikerer jo at Sioux indianerne en gang var i området. En annen digresjon er at Sioux Fall er en by med mange norskættede innbyggere.

The Splendid Iniquity er et album med ren og ubesmittet death metal hevder musikerne i Angerot. 40 minutter med et rasende sonisk angrep. Vokalist og gitaristen i bandet C.R. Petit sier at målet med skiva var at den skulle lyde slik death metal låt på begynnelsen av 90 tallet. Skiva skal helst også bli et must for alle fans av 90 tallets death metal.

For å oppnå dette er det hyret inn meget velrennomerte gjestemusikere. LG Petrov (Entombed, Entombed AD, Firespawn), James Murphy (Death, Cancer, Disincarnate, Obituary, Testament ).

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6691 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*