Newsfeed

Dream Ocean: Mezzosopran

Dream Ocean - Lost Love Symhony

Det er mange linker mellom Tyrkia og Tyskland, og en av de finnes i bandet Dream Ocean. Den kvintetten besår av to musikere fra Tyrkia og tre fra Tyskland. Nå er låten «Beyond The Greed» klar, og den finnes på debut CD-en Lost Love Symhony.

Dream Ocean ble til i 2009 ved gitaristen Oz Khan og mezzosopran Başak Ylva i Istanbul. Med tiden så ble det relokalisering til Køln i Tyskland. Her ble musikken raffinert og ytterlig utviklet. Nå er det en moderne og harmonisk power metal og opera med symfoniske elementer Dream Ocean leverer.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3325 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*