Newsfeed

Tesseract: Den største gaven

Tesseract - Sonder

Engelske Tesseract er kanskje det mest kjente bandet innen djent bevegelsen, og bandet er ofte svært dyktige på det atmosfæriske. Bandet har et klart fokus på en smittsom rytmikk og selve djenten er kjerneverdien. Djenten brukes heftig for å få frem den musikken bandet ønsker å levere virker det som. Nå er bandet klar med singelen King som er andre smakebit på det nye albumet Sonder.

Vokalisten Daniel Tompkins er den som skriver lyrikken til bandet. Han sier at konseptet bak King er at vi altfor ofte har indre uro og lever i konflikt med oss selv. Livet er en kamp og vi har en lei tendens til å la dårlige vaner gjenta seg, og når vi lever med slike begrensinger, så er det lett å overse den størst gaven vi har fått! Livet selv!

Sonder blir fulgt opp av Sonder Tour som starter i Nord Amerika, og så er det å opptre på diverse sommer festivaler i Europa før det blir en heftig turnering i Europa mot slutten av 2018. En slik Marathon turne er sikkert veldig gøy, men sannsynligvis svært slitsom?

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6221 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*