Newsfeed

Coram Lethe: Ny vokalist

Coram Lethe – In Absence

Det italienske progressive death metal bandet Coram Lethe slapp skiva Heterodox i 2012, og omsider så kom det ei nye skive i form av In Absence for en måned siden. In Absence er den femte skiva til italienerne , og ei mer direkte og aggressiv skive enn forgjengeren. Heterodox syntes musikerne i Coram Lethe var noe overprodusert, og det ville de unngå denne gangen. Bandet har nå ny frontmann i vokalisten Giacomo Bortone og lyrisk er det blant annet emner som ego, visjoner og galskap som er på agendaen.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4738 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*