Newsfeed

Misanthropic Existence: Bare å øse på!

Misanthropic Existence – Death Shall Be Served

Det er ofte svært ulik tid det tar fra et band blir til debuten slippes. For Misanthropic Existence som spiller black metal/death metal så tok det syv år. Da var til gjengjeld musikkbrønnen breddfull, og når skiva Death Shall Be Served skulle spilles inn var det bare å øse fra nevnte brønn. 65 minutter ble resultatet, og det er lenge i en ekstrem metal kontekst vil jeg mene.

En beskrivelse av det engelske bandet er, misanthropic, apocalyptic, hateful and nihilistic extreme metal band hailing from scattered realms of England’s Midlands.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*