Newsfeed

Led By Vajra: Diamant

Led By Vajra – ΨΥXH

Jeg tror ikke at jeg aldri sett kombinasjonen progressiv metalcore før, men det er hva bandet Led By Vajra byr på. Bandet er nå aktuell med ny singel Million Reasons. En singel som er en omarrangert versjon av Lady Gaga sin låt.

Låten er arrangert som en punk goes pop style cover låt. Led By Varja kom for noen måneder siden med debutskiva ΨΥXH. Ei skive som har en skremmende atmosfære og lyrikken dveler ved den menneskelige psyke. Alle låtene er tosidige om en hører etter konsentrert påstås det, og har også positive budskap. ΨΥXH byr på en utforskning av flere typer sjangere. Låtene forteller forskjellig historier derfor er det nødvendig med forskjellige sjangere som inkorporeres i metalcore. Følgelig er det ikke repeterende partier.

Led By Varja er en sekstett som er female fronted band fra Caserta i Italia. De har et sound som kan beskrives som et new wave metalcore. Bandet har som mål å snuse på forskjellig sjangre og temaer. Varja står for diamant og er det lyset som geleider de italienske musikerne i deres tilvirkning av musikk og lyrikk. Diamant representerer bandet sitt forsøk på en ny tenkemåte om musikk, og forsøk på å skape en unik musikkstil, og samtidig bidra med gode fortellinger.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3955 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*