Newsfeed

Dark Insides: Leker gjemsel?!

Dark Insides – Netherworld

Noen band virker det som gjør sitt ytterste for å la oss musikk journalister få et strev med å finne relevant info. Dark Insides er et av disse bandene, og bandet er fra Nice, o spiller en amalgam av heavy metal, thrash metal og prog. Netherworld heter debutskiva som ble sluppet for kort tid siden, og som i sin helhet er å finne på Youtube. Franskmennene har ikke hjemmeside og er ikke på Facebook. De er på Bandcamp, men også der er infoen minimal, så tankene går til barndommen og å leke gjemsel. Netherworld er for øvrig ei velvoksen skive da den er på over en time.

Lenke:
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*