Newsfeed

Godthrymm: Metalbrødre!

Godthrymm - A Grand Reclamation

Episk doom er det bandet Godthrymm leverer på sin debut EP A Grande Reclamation som kom midt i mars. Den engelske kvartetten består av tidligere og nåværende musikere fra band som Malediction, My Dying Bride, Vallenfyre, Anathema og Solstice.

Dan Mullins fra My Dying Bride har produsert skiva, og Brian D’Agosta har laget coveret. Godthrymm er en kvartett med hva vi kan benevne som gamle metal brødre med felles smak for å lage knusende ny og apokalyptisk metal med inspirasjon av utallige sjangre. Musikerne kjenner hverandre svært godt fra før. De har også en fortid med å komponere låter sammen, og å spille disse inn sammen. At det er erfarne, inspirerte og dyktige musikere gjør sitt til at A Grande Reclamation fort kan være ei svært bra skive. Episk, melankolsk, dundrende og apokalyptisk doom er hva lytterne tilbys av Godthrymm.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*