Newsfeed

Deadly Carnage: Halvveis mellom vitenskap, filosofi, okkultisme og åndelighet

Deadly Carnage – Through The Void, Above The Suns

Låten Devide fra bandet Deadly Carnage og fra skiva Through The Void, Above The Suns er nå sluppet. Skiva er nummer fire i porteføljen til bandet fra Rimini i Italia. Bandet spiller en black metal med visse doom metal elementer.  På den nye skiva utforsker Deadly Carnage post black metal. Det lykkes de virkelig bra med sies det, og de får mange lovord for sin konseptuelle musikk. Deadly Carnage har holdt på siden 2005, og har ofte en lyrikk som har tatt for for seg eksistensialisme.

På den nye skiva er det en visjon av kosmos med alle dets materielle og immaterielle komponenter som stjerner, mørk materie, svarte hull osv. Italienerne har som nevnt tidligere syslet med eksistensialisme men nå beveger de seg altså mot en universell visjon, halvveis mellom vitenskap, filosofi, okkultisme og åndelighet. Carnage oversatt til norsk er forøvrig blodbad. Derfor er jo et dødelig blodbad en selvmotsigelse, da et blodbad knapt kan være ikke dødelig? Litt kverulanteri av og til frisker opp?!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4712 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*