Newsfeed

Hell Obelisco: Rytmisk dynamitt!

Hell Obelisco – Swamp Wizard Rises

Det er en god del sludge fans som har gledet seg til at bandet Hell Obelisco kommer med debuten. Nå er ventetiden over skiva Swamp Wizard Rises er nylig sluppet via velkjente og dyktige Argonauta Records. Skiva smykkes med to gjesteartister. Tony J.J. fra Transport League og B-Thong og Carmelo Orlando fra Novembre. Alle musikerne i Hell Obelisco er fan av J.J. og Orlando og mener at skiva har fått etter løft med de to gjestemusikerne.

Voodoo Alligator Blood og Biting Killing Machine er de to låtene hvor J.J.. og Orlando er med på. Biting Killing Machine er en svært mørk og vannvittig låt sier bandet sin frontmann Andrew –  Front Row Mammoth Doc. Hell Obelisco ble til for tre år siden med intensjonen om å skape et velsmurt og veldefinert musikalsk ensemble. Et ensemble som var karakterisert av et heavy sludge sound, men samtidig med mye rytmisk dynamitt.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4519 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*