Newsfeed

Morgengrau: Atmosfærisk coverkunst

Morgengrau – Blood Oracle

Austin i Texas er hjemsted for Morgengrau som er aktuell med sin andre skive Blood Oracle i midten av juni. Morgengrau har holdt på siden 2010, og bandnavnet er basert på at musikerne har tyske aner. Austinbandet spiller en death metal og er påvirket av sent 80 talls og 90 talls death metal og speed metal. Bandet er en kvartett med to kvinner på henholdsvis gitarer og trommer.

Soundet er en kombinasjon av europeisk death metal og Florida death metal hva gjelder riffene og rytmikken.  Bandet har fellestrekk med kjente band som Aspyx, Penstilence, Deicide og Celtic Frost. Blood Oracel er sannsynligvis ei skive som vil falle i smak hos death metal sine mest dedikerte fans. Harris Johns har produsert skiva, og da er jo den biten i trygge hender. Solid og flott er også cover kunsten som Nick Keller har utført og laget et atmosfærisk kunstverk av.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4222 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*