Newsfeed

23 Acez: Flere knepp opp

23 Acez - Embracing The Madness

23 Aces er tilbake med ny skive Embracing The Madness. Den skiva viser at det belgiske prog metal bandet er tilbake med et sound som er friskere, hardere og fornyet og forbedret.  Belgierne startet opp som et studiprosjekt i 2012. Samme året fikk de ut debutskiva Crossroads, og det kan jo betegnes som kjapt. Skiva fikk virkelig mye positiv omtale, så musikerne i 23 Aces bestemte seg for å begynne å turnere.

Årets skive er mastret og mikset av Simon Mularoni fra DGM, og han ble valgt med hensikt. Hensikten var å få ut ei skive som var hardere og røffere. Musikerne i 23 Acez synes bandet sin forrige akive hadde et sound som var for melodisk. At  musikken på årets skive er hardere kan høres allerede i intro på skiva. I refrengene viser belgierne derimot frem sine mer melodiske sider.

Låten Where Do You Go er en låt som nok er den beste på skiva, med kraftfull og flott vokal,  harde riff og sneisne melodiske partier. Det meste på Embracing The Madness er bedre enn tidligere, så her har vi et band som har klart å skru opp kvaliteten flere knepp.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*