Newsfeed

Spock`s Beard: To Breathe Another Day

Spock`s Beard - Noise Floor

Spock`s Beard er et band mange setter høyt, og jeg er bland de. Som tidlgere nevnt kommer bandet med sin skive nummer 13 i form av Noise FloorNå er første låt fra den skiva sluppet og den heter To Breathe Another Day.

The band comments: “This is the most awesome video for the most awesome song “To Breathe Another Day”.  I dare anyone to write a song more awesome than this, or be more awesome than Ted, Ryo, Al, Dave, or Nick.  Plus, it is from the most awesome album ever recorded.  Not just the most awesome prog rock album ever, but the most awesome album of any genre, ever.  ‘Noise Floor’.  

 

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*