Newsfeed

Lovebites: J-metal

Lovebites - Battle Against Damnation 

Det japanske jentebandet ga i fjor høst ut skiva Awakening From Abyss, og det fikk kritikerne til å juble. Lovebites er nå nominert til beste nykommer hos Metal Hammer Golden God Awards. I juni er bandet klar med et mini album som de har kalt Battle Against Damnation. Den skiva er nok en gang mikset og mastret av Mikko Karmila og Mika Jussila ved Finland’s Finnvox Studio. Kvintetten kommer til Europa og Brighton til Bloodstock Open Air Festival i august i år, og vil da levere sin dose av J-metal. Noen video fra mini albumet foreligger ikke, så de to vedlagte får duge.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*