Newsfeed

Myrholt: Allsidig black metal musiker

Myrholt - Vinter

Myrholt er old school black metal, og ikke noe annet. Bandet består kun av Ole Alexander Myrholt, men han gir i nåtid jevnlig ut skiver. Sist ut er EP-en Vinter. Ole Alexander Myrholt sine første låter ble til i 1992, og da var han kun 14 år. Ordet dedikert til black metal, og til å lage musikk innen sjangeren er åpenbart riktige betegnelser.

Band som Archon, Diabolical Breed, Enslavement of Beauty, Gaia Epicus, The Flame Within, Those Left Behind er band som Myrholt har spilt i eller spiller i. Mange avav de eldre innspillingene var spredd på forskjellige bandnavn. Noen kom ut via bandet Tremor, men inspirasjon forsvant og Tremor ble satt på vent i 2011.

Fem år senere så steppet Ole Alexander Myrholt inn på trommer i black metal bandet Mork. Det tente inspirasjonen hos O.A. Myrholt og siden har han levert nytt materiale under bandnavnet Myrholt. Materiale som er både gammelt og nytt kommer nå månedlig til glede for mange. Det hører med til historien at han spiller utallige instrumenter.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4222 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*