Newsfeed

Beyond Deth: Raw, fast and steadily evolving

Beyond Deth – The Age Of Darkness

Sunne bandinteresser har Beyond Deth så absolutt da de liker Acquiring the most metal gear on the planet, partying with friends and fan. Chicagobaserte Beyond Deth består av Jon Corston på gitarer og vokal, og Matt Baranski på trommer. I en livesetting forsterkes duoen av Luke Nissan på bass og bakgrunnsvokal, og John Bravo III på gitarer. Musikken er, raw, fast and steadily evolving.

For en stund siden kom skiva The Age Of Darkness som faktisk er debuten for bandet som har holdt på siden 2003. Jon Corston begynte allerede da å skrive på noen av låtene! Først i 2013 ble Beyond Deth et fulltids musikk prosjekt, og et live sound ble skapt, og demo ble utgitt. Beyond Deth kombinerer elementer fra death metal, thrash metal, black meta, melodic metal og til og med power metal. Alle låtene er totalt forskjellige.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4917 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*