Newsfeed

Escher Case: Til rett tid

Escher Case – Conundrum

Utah er en fjellstat og inneholder byen Ogden som ligger på over 1300 meter, og har også plass til bandet Escher Case. Et band som har en variasjon lik ebbe og flo i musikken sin. Bombastisk til tider og introspektiv og funderende andre ganger, og gjerne til rett tid. Bandet er nå ute med debutskiva Conundrum og det er i høy grad til rett tid synes fansen.

Låtene Magdalene Gold og Feel The Pull er de to beste låtene på skiva. Escher Case er en kvintett som er dypt forankret i den lokale musikk scene. Musikerne har fortid i svært varierte musikk prosjekter som progressiv musikk og indie rock i harmonisk modus. Fokuset for bandet er å sammenføye musikernes forskjellige preferanser og så skape en egenartet musikk som er proglegert. Amerikanerne har også et ønske om å dele scene med en stor variasjon av band stislitisk sett som har talent og som er på vei opp.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*