Newsfeed

Soul Dissolution: Solid post ambient black metal

Soul Dissolution - Stardust

Stardust er andre singel fra skiva med samme navn, og det er bandet Soul Dissolution som slipper den. Slippet var i slutten av mars og nøyaktig 2 år og fem uker siden forrige skive Pale Distant Light. Soul Dissolution er fra Belgia og spiller post ambient black metal, og sier at den nye skiva er et stort fremskritt for bandet.

Noen av låtene er raskere enn på forrige skive som Far Above the Boiling Sea Of Life, og inspirasjonen fra moderne atmosfæriske black metal band som Saor og Ghost Bath med flere er åpenbar. Musikerne i bandet mener selv at nevnte Far Above the Boiling Sea Of Life kanskje er den beste og mest solide låten de har komponert til nå.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*