Newsfeed

Euphoreon: Crowdfunding

Euphoreon - Ends of the Earth

I 2009 fyrte Matt Summerville fra New Zealand av sitt solo musikk prosjektet Euphoreon, og kom samme år opp med en demo. To år senere kom den selvtitulerte debut, og da hadde tyske Eugen Dodenhoeft fra bandet Far Beyond kommet med i bandet. Så ble det stille rundt Euphoreon før det nylig kom ny skive i form av Ends Of The Earth.

Ends Of The Earth viser bandet sitt signatur sound med aggressive melodiske lydlandskaper som er inspirert av flere forskjellige metal stilarter. Gjesteartisten Tommi Halme står for noen skarpe gitarsoloer. Skiva er det mulig å skaffe herfra da den finansieres via Crowdfunding.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*