Newsfeed

Tumbletown: Sirkus i progmanesjen!

Tumbletown – Never To Late

3 gamle sirkushester i den progressive manesjen er samlet sammen i det nederlandske bandet Tumbletown. Han Uli og Aldo Adema har spilt sammen i Seven Day Hunt som var en fortsettelse av Egdon Heat. Sistemann i trioen er Erik Laan kjent som maestro i bandet Silhouette. Tumbletown er nå på gang med skiva Never Too Late som er bandet sin andre skive som kommer fem år etter debuten Done With Coldness.

Årets skive er en naturlig fortsettelse av debuten, og med Erik Laan sin sønn Arjen Laan som gjesteartist på trommer. Musikken til Tumbletown er ofte drapert i mange keyboards og er melodiøs og ikke akkurat blytung uten likevel og bli en lettvekter. Den nederlandske trioen er inspirert av utallige artister fra prog sfæren, i tillegg er artister som Nick Cave, Neil Young og David Bowie høyt verdsatt av musikerne i Tumbletown.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3919 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*