Newsfeed

Breaking The Chains: B.A.C.B.

Breaking The Chains - We Are Breaking The Chains

Breaking The Chains er et veldedighets prosjekt med mer enn 40 nederlandske musikere som gir ut skiva We Are Breaking The Chains for å støtte Bikers Against Child Abuse. Initativtaker er Kristoffer Gildenlöw kjent fra Pain of Salvation og Kayak. Musikerne er fra kjente band som Within Temptation, Epica, Delain, Ayreon, Kayak, Stream Of Passion, Textures, MaYan, Asrai med flere. Musikken på skiva er melodiøs hardrock.

Our collaboration and foundation was established early 2017 to support the Dutch division of Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.) in their great and important work. B.A.C.A. is a worldwide organization of bikers who help abused children by creating a safe environment for them. Unfortunately, this is not the only battle these bikers are fighting out there.. They often have to deal with prejudice due to their appearances and lifestyles. This makes their important task a lot more difficult. Therefore it is of great significance that people get aware of who these heroes are and what they really stand for.

This is where Breaking the Chains comes in. This prestigious project began as an idea to do something special and meaningful for B.A.C.A., using music as a medium to reach a new, wider audience. Starting off by creating a single soundtrack for B.A.C.A.’s mission, this soon grew out to be a full-length concept-album. An album with original music, specially written for this amazing project and to benefit B.A.C.A. Together with top-musicians from the Dutch rock-scene, this album is written to raise the awareness for abused children and for B.A.C.A. and their important mission.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*