Newsfeed

Ace Frehley: Flash and balls!

Ace Frehley – Orgins Volume I

Ace Frehley svarte på en annonse i avisen The Village Voice som Paul Stanley hadde satt inn, hvor det sto, Lead guitarist wanted with flash and balls. Frehley kom inn i øvingslokalet med en orange og rød gymnastikksko. Paul Stanley, Gene Simmons og Peter Criss syntes ikke noe om dette, så plugget ut gutten som holdt på å prøvespille og tok over selv. Til slutt så fikk Frehley spille, og da endret Kiss musikerne mening og han ble umiddelbart medlem i bandet.

Ace Frehley var medlem av Kiss fram til 1982. Selv om han var avbildet på de siste albumene var han nesten ikke med på produksjonene. Frehley har skrevet noen av de meste kjente Kiss låtene som Cold Gin, Shock Me, Parasite, Rocket Ride og New York Groove. Ace was known for his blistering guitar licks, and his patented smoking guitar that added to the band’s over the top stage antics.

Nå er Frehley aktuell med låten Bronx Boy som er første singel fra den nye soloskiva Orgins Volume I som kommer til sommeren. Egentlig så heter Ace Paul Daniel Frehley, og mellom 1995 og 2000 var han også med i Kiss.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*