Newsfeed

Self-Hatred: Lodder dypere

Self-Hatred - Hlubiny

Atmosfærisk doom metal/death metal er på menyen hos det tsjekkiske bandet Self-Hatred. I dag slapp bandet sin andre skive som heter Hlubiny. Oversatt til norsk så blir det dybder og det er en passende tittel da musikken denne gang lodder dypere enn på debuten Theia. Hlubiny er mer dynamisk enn forgjengeren , mer monolittisk, og låtene er gjennomtenkt ned til de minste detaljene i sound, arrangering og konsept.

Skiva byr også på en kledelig og gledelig variasjon. Fra å utforske funeral doom terreng til atmosfærisk black metal. Self-Hatred evner også å variere tempoet og å blande beinharde gitarriff med keyboards av ymse slag. Vokalt er det også variert fra forskjellige typer manns vokal, og et sound som de trygt kan kalle sitt eget. Skiva er et konseptalbum med velskreven historiefortelling om å miste sine kjære og om glemsel.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*