Newsfeed

Rockstar Frame & Kiara Laetita: Klippefall

Rockstar Frame & Kiara Laetita - Bulletproof

Bulletproof er tittlen på Rockstar Frame & Kiara Laetitia sin nye skive som kommer midt i årets måned nummer seks. Klara Laetitia selv har i samarbeid med Elene Mazzei laget den første videoen fra skiva, og den heter Luv Calamity. Bulletproof er første skive med Kiara Laetitia som vokalist.

Historien bak Rockstar Frame er verdt å skrives om! I 2012 falt Max Klein fra en klippe og gikk inn i koma, for så å være så heldig å våkne opp igjen. I 2017 ble dagens besetning meislet ut, og da altså med Kiara Laentitia fra bandet Skylark som vokalist. Rockstar Frame har sine røtter fra hardrock, heavy metal og klassisk musikk. Faktisk og overraskende nok har bandet blitt sett på som nye Guns N` Roses med killer vokalist. Bandet leverer sin versjon og blanding av hardrock med klassiske influenser, smektende refreng og aggressiv men melodisk vokal.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*