Newsfeed

Impending Doom: Goreship metal

Impending Doom – The Sin And Doom Volume II

Fem års pause uten noen ny skive er ofte alt lenge for fans av band, og det er hva Impending Doom har gjort. I slutten av juni kommer bandet fra Riverside i California med sin sjette skive The Sin And Doom Volume II.

Det amerikanske bandet spiller sin spesiell tapning av deathcore som de ifølge vokalisten Brook Reeves heter gorship metal stil. Goreship er satt sammen av ordene gore og worship, og meningen med goreship er nok åpenbart for de fleste. Siden starten i 2005 har Impending Doom bygget seg opp til et av de mest innflytelsesrike bandene i sjangeren.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*