Newsfeed

Steelawake: Masken i videoen

Steelawake - Steelawake

Man antar at Milano ble grunnlagt av kelterne 600 år før år 0. Helt sikkert er det at byen ble bombet sønder og sammen under andre verdenskrig. Derfor fremstår Milano som en moderne italiensk by som er temmelig ulik de andre byene i landet. Bandet Steelawake fra Milano fremstår også som moderne på den første singelen Dragging You Inside fra den selvtitulerte debuten.

Dragging You Inside handler om slutten på et forhold og, men også følelsen av å komme nærmere andre mens de indre demonene (masken i videoen)  prøver å dra deg tilbake tilbake til usikkerheten og frykten fra fortiden. Låten dreier seg også om ensomhet. Kvartetten Steelawake leverer en moderne rock med hint av nu metal, punk og klassisk rock. De er rimelig aggressive til tider, men enkelte låter fremstår som robuste og mykere og alltid melodiske.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5129 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*