Newsfeed

Tad Morose: Trivsel for blodfansen

Tad Morose – Chapter X

Hva skjedde i Bollnäs i 1991? Det skjedde sikkert masse forskjellig, men bandet Tad Morose ble til. I starten spilte svenskene prog metal, men konverterte med tiden til heavy metal/power metal. Om et par uker slipper bandet skiva Chapter X. Det var ei skive som tok sin tid å spille inn, men svenskene stresset ikke og hygget seg heller med å spille inn ny musikk.

Chapter X er på 14 låter i klassisk Tad Morose stil. Fansen vet hva de får av Tad Morose, og det er ikke et band som kommer opp med så mye nytt i musikken sin. Forutsigbart, men det er det jo det fansen vil ha. Blir det for mye nytt så har ofte blodfansen en tendens til å mistrives. Til og med cover kunsten på Chapter X er gjort av en gammel kjenning. Rainer Kalwitz er kunstneren, og han lagde også coveret til skiva A Mended Rhyme fra sent 90 tall.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4053 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*