Newsfeed

Pig: Kolliderende tektoniske plater

Pig - Risen

Om to dager kommer Pig med sin nye skive Risen som byr på mange sjangre som post-industrial, funk, rock, filmic, noir, ambient, dark og electronic. 14 låter som i følge bandet sin sedvanlige breiale tilnærming byr på, all shine, no shame and no shit og  industrial/ electro-rock masterpiece. Ikke akkurat beskjedent!

Raymond Watts er svært sentral i Pig som han sier leverer en dansbar men seriøs elektronisk rock hvor sjangere sklir rundt og tidvis kolliderer som tektoniske plater. Det sistnevnte fører jo til jordskjelv, og viser igjen et band som ikke akkurat snakker seg ned. Lyrikken er viktig for bandet Pig og tar for seg via galgenhumor den korrupte verdens grusomheter.

Skiva er spekket med gjestemusikere som Tim Skold (Marilyn Manson, Motionless In White), Ben Christo (The Sisters Of Mercy, Diamond Black), Z.Marr (Combichrist), En Esch (KMFDM) og Oumi Kapila (Filter)

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7088 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*