Newsfeed

Forming the Void: Skyward

Forming the Void - Skyward

Når det kommer til metal, så er platecoveret ofte det første man legger merke til. Man kan lett se hvilken sjanger det er og bygger opp forventninger at musikken skal leve opp til det visuelle. Man ser de mystiske kappekledde skikkelsene fremføre et ritual. Det er en kriger i full rustning på alteret. Hodet til en rød gaselle med tre øyne har manifestert over ritualet. Skyward høres akkurat ut som platecoveret ser ut og du bare vet at dette kommer til å være solid stoner metal før du har hørt en eneste note.

Riffene er seige og tunge. De holder seg på et doomtempo og det føles aldri som om at de trenger å bli spilt raskere. Riffene er der for å bygge den dype atmosfæren. Det nærmeste man kommer en låt med mer tempo er tredjesporet Saber, som har en skikkelig god groove og en oppløftende følelse, og på toppen av det hele, har den en bra gitarsolo.

Alt på Skyward er det man ønsker fra et stoner album. Det er en ingen overraskelser for den gjennomsnittlige stonerfan, men det er ingenting å klage på om du er ute etter tunge riff og en god groove. Trommingen er bra. Vokalen er bra nok for denne stilen. Musikken er aldri kjedelig og det er er stort lydlandskap full av hasjrøyk man kan utforske. Det er absolutt ingenting å klage på. Forming the Void er et bra band og man kan støtte dem med å kjøpe dette albumet og oppfølgeren på deres Bandcamp.

Lenker:
Facebook
Bandcamp
Hjemmeside

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*