Newsfeed

Sculpture: Peculiar

Sculpture – To Another Place

Skiva To Another Place er det Sao Paulo bandet Sculpture som står bak, og det var duoen sin debut. Musikken er instrumental, og musikerne er erfarne og kjent fra Sao Paulo sin ekstrem metal scene. Målet med Sculpture er et raffinert instrumentalt sound med gode melodier uten å gå på akkord med tyngde og aggressivitet.

Sculpture er Brasil sitt svar på band som  Alcest, Woods Of Desolation, Harakiri For The Sky og Drudkh. Rett nok er Sculpture tilbyder av en mer underlig stil da de har elementer fra ambient, heavy metal, post metal, black metal med progressive elementer i en ambient post black metalsetting. Rimelig originalt og peculiar blir det i alle fall.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7159 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*