Newsfeed

Iskald: Wrapped In Coldness

Iskald - Innhøstinga

Bodø er nok ikke det kaldest stedet i Norge, men likevel så er det høyst passende at et black metal band fra byen kaller seg Iskald. I det bandet er Simon Larsen rimelig sentral med sine gitarer, bass, keyboards og vokal for å pensle ut de stemningene Iskald har lyst på. Han understøttes av trommer og vokal fra Åge Krekling og to session musikere. Tidlig til høsten er planen å slippe skiva Innhøsting som er bandet sitt femte skapelse.

I ventetiden så kan fansen hygge seg med låten og musikkvideoen The Atrocious Horror. Iskald er tilbake med mer kraft enn noen gang, og er stolt over åpningslåten fra den nye skiva. Låten byr på alt fansen kan drømme om fra Iskald med masse tyngde, intensitet og fart. I tillegg er nevnte låt med flere fra Innhøsting lekkert utformet, melodiøs, og med potente og sneisne refreng.

Jeg lar Larsen få slippe til med noen ord, A video wrapped in coldness, telling a story about deadly horrors haunting you till the very end. A special thanks to Troll Toftenes for the production, bringing our visions into life, and Stine Tranås for that remarkable work in front of the camera. Watch out for more as Innhøstinga draws closer…!”

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4077 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*