Newsfeed

Starfish64: Art pop prog

Starfish64 – The Future In Reverse

The Future In Reverse slippes i dag og er musikk fra bandet Starfish64. Bandet har holdt på siden 2006 og er ledet av singer/songwriter Dieter Hoffmann. I begynnelsen så dominerte konseptet singer/songwriter i musikken, men med årene er det blitt mer art pop, pop progressiv.  Musikken er ikke akkurat hardtslående, men som oftest neddempet og rolig med med fin melodiføring.

Prog oppstod jo fra popmusikk på 60 tallet fordi det var mange musikere som ønsket musikk med et mer avansert uttrykk som ikke var hemmet av A4 poppen sin begrensninger. For tre år siden fikk Dieter Hoffmann selskap av Henrik Kropp i Starfish64 fulgt av Dominik Suhl. På den nye skiva er også Martin Pownall kommet med i bandet, og da er besetningen komplett.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4480 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*