Newsfeed

Enchant: Bokssett og ny skive på beddingen.

Enchant – 10 CD Box set

Noen liker å slå på stortromme som det metaforisk heter, og Enchant dundrer nå i vei for å feire at det er 25 år siden de slapp debutskiva A Blueprint Of The World. Feiringen består av ikke mindre enn enn en spesiell 10 boks med CD-er som selvsagt kommer i et begrenset opplag. Var det noe som sa samleobjekt? Låtene er fra alle skivene til San Francisco bandet og følgelig også med 2014 skiva The Great Divide.

Enchant spiller sin spesielle tapning av prog metal, og er selvsagt svært fornøyd med at de i samarbeid med Inside Out Music får samlet alt de har laget i en boks. Hver låt, hver demo, drøssevis med bilder og bandet sin historie i minste detalj. Enchant anser utgivelsen av boksen som en milepæl i karrièren.

I tillegg så jobber amerikanerne med et nytt studioalbum. Den jobben går i følge bandet svært bra, og de har da også et variert og stor låtutvalg å hente fra.  Musikerne i Enchant er ganske så entusiastiske om den nye skiva, og ordene som flust med godbiter er de ikke redd for å komme med. Skiva vil etter planen slippes sent i år eller tidlig neste år.

Out on July 20th, 2018, the package also features 2 discs of bonus tracks that include a selection of demo versions, live tracks, acoustic versions & instrumentals, plus extensive liner notes covering the entirety of the bands career up to now, and brand new interviews with various members past & present.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*