Newsfeed

Blade Killer: 100 %

Blade Killer – High Risk

High Risk heter debuten til heavy metal bandet Blade Killer, og skiva byr på en NWOBM inspirert musikk. Blade Killer er i ferd med å skape seg et stort navn i sørlige California. Det skyldes energiske konserter hvor de fyrer av musikalske hymner til stor glede for publikum.

Å tilvirke High Risk tok lengre tid enn musikerne i Blade Killer forventet, men prosessen var en god læring. De måtte spille inn noen av låtene på nytt fordi de ikke ville levere fra seg noe som ikke låt bra nok. Kelsey Olivia som er bassist i bandet sier at de aldri vil levere fra seg noe de ikke kan stå 100 % for. At de under innspillingen måtte bytte ut trommeslageren forårsaket også problemer. Det problemet løste etter hvert Peter Lemieux  som har fortid i Widow og Walpyrgus. I det hele tatt så var det uventet mange hindring under innspilling prosessen. Det vil ikke Olivia gå inn på i detalj, men ting skal så absolutt gjøres annerledes når neste skive står for tur.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*