Newsfeed

R.I.P. Vincent Paul Vinnie Abbott

Vincent Paul Vinnie Abbott er dod 54 år gammel. Han var en metal trommeslager og produsent, og er best kjent for å være medlem og en av grunnleggerne av bandet Pantera. Han har også spilt i Hellyah, Damageplan og Rebel Meets Rebel.

Pantera ble etablert i 1981 av Vincent Paul Vinnie Abbott og hans bror Darrell Lance Abbott som spilte gitarer og døde i 2004 da han ble skutt under en konsert i Columbus i Ohio. De begynte som et Kiss inspirert glam band, men med tiden ble det en stilendring til heavy metal og groove metal.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4077 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*