Newsfeed

Black Altar: Firedobler musikerne

Black Altar - Nekromantic Revelations

Tiden som one-man-project er over for Black Altar da bassist og vokalist Shadow har fått selskap av tre musikere. Fra Ondskapt kommer M.A. med gitarer og vokal, og E.R. med trommer, mens T.R. som spiller gitarer kommer fra Spirits Way. Det fører nødvendigvis til at Black Altar får et annet uttrykk og sound. Bandet jobber nå med et minialbum de har kalt Nekromantic Revelations.

Minialbumet viser et band som har forandret musikken slik at det går saktere og er mer mystisk legert og med noe hjemsøkt over soundet. Etter planen skal Nekromantic Revelation komme til neste år, så naturlig nok er det ikke noen video fra skiva. Planene videre er å gi ut en 7` split sammen med norske Kirkebrann. I tillegg vil 2013 mini albumet Suicidal Salvation bli gitt ut på vinyl, og den selvtitulerte debuten vil bli reutgitt og remastret. Black altar spiller black meta.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4081 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*