Newsfeed

GC Project: Grobunn for ettertanke

GC Project – Two Of A Kind

Giacomo Calabria er trommeslager og han har et musikkprosjekt han kaller GC Project. I oktober byr Calabria på ny skive han har kalt Two Of A Kind. Låten Black Rose er nå klar slik at lytterne kan høre hva som de kan forvente av den nye skiva. Black Rose er en låt med tematikk og kjærlighet i den mest absolutte oppfatning av begrepet. Rimelig interessant lyrikk faktisk som gir grobunn for ettertanke. Black Rose snakker om følelser og kontraster mellom dem og hvordan vi behandler de forskjellig og hva de genererer.

Giacomo Calabria er kjent for å jobbe sammen med svært mange forskjellige musikere for å kunne meisle ut  varierte sounds, holdninger og ikke minst så blir jo samspillet forskjellig når musikerne er så ulike. Gjestemusikerne er fra ulike bakgrunner og med svært ulike egenskaper. Den nye skiva viser en større stilistisk spennvidde en på de forrige albumene. Det spenner fra fusion til hardrock, AOR, popsensibilitet, metal osv.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*