Newsfeed

Argos: Thilo Brauss med for fullt

Argos - Unidentified Dying Objects

Argos har signert for Bad Elephant Music og i fellesskap kommer de med skiva Unidentified Dying Objects i slutten av july.  Den Skiva utmerker seg med en drøss med kjente gjestemusikere som blant annet Andy Tillison (The Tangent), Linus Kåse (Änglagård, Brighteye Brison) og Marek Arnold (Damanek, Toxic Smile, Seven Steps To The Green Door).

Unidentified Dying Objectsviser at Argos fortsetter å mikse samtids prog med Canterbury prog. Nytt fra Argos universet er det at Thilo Brauss som spiller keyboards og fiolin nå er fast medlem av  bandet. Slett ikke nytt er det at den flotte cover kunsten er ved den mangeårige samarbeidspartner Bernd Webler.

Argos startet opp i 2005 som et soloprosjekt fra Thomas Klarmann som er komponist og multiinstrumentalist. Etter hvert utviklet det seg til et fullt band, og den kommende skiva er bandet sin femte.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*