Newsfeed

Sepents Kiss: The Great Wözzo

Serpent Kiss- Dragon Lord

Til høsten kommer Serpents Kiss med sitt andre album Dragon Lord. Serpents Kiss er sterkt inspirert av storheter som Iron Maiden og Judas Priest. Middlesbrough bandet har holdt på siden tidlig på 2000 tallet, og årets skive er basert på fanatsy litteratur med karakterer son Black Wizard og dronning Sabbatha. Nytt hos Serpents Kiss er den Canadiske vokalisten Nikki Wözzo aka The Great Wözzo nå er med bandet. 

Duoen som startet opp bandet, William Philpot & Wayne Russell er fortsatt med og er motiverte på å levere ei skive med mer kraft for å etablere seg som et av England sine ledende heavy metal band. Gitaristen William Philpot er en veteran innen heavy metal og var med i NWOBHM bandet Omen i 1980 og utover. Dragon Lord er spekket med melodisk heavy metal med noe nikk mot NWOBHM og smykket med en moderne produksjon.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3955 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*