Newsfeed

Pious Levus: Brutalt

Pious Levus - Beast Of The Foulest Depths

Swornghoul og Necroinferno på h.h.v. gitar og vokal og trommer var de som startet opp Pious Levus for fem år siden. To år senere kom også Lord Necron med i bandet. Og alle tre har fortid som musikere i bandet Thornspawn, og Swornghoul og Lord Necron var grunnleggerne av black metal scene i Texas.

De tre musikerne har også fortid i band som Hell Raiser Hod og Burial Shroud. Disse veteranene innen black metal har i form av Pious Levus etablerte det aller mest brutale metal bandet i Texas. Pious Levus har også med elementer av death metal i musikken sin.

Expect unholy violence from these veterans of the Texas Metal Underground.  

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*