Newsfeed

Coheed And Cambria: Konsept band!

Coheed And Cambria - The Unheavenly Creatures

5. oktober kommer The Unheavenly Creatures, og det er skive nummer ni fra amerikanerne. Som alltid er den hårfagre frontmannen i bandet Claudio Sanchez sentral. Han er jo den som har sørget for at Coheed And Cambria er det første og eneste konsekvente konsept bandet!.

The Unheavenly Creatures er en episk 15 spors skive med et konseptuelt opplegg hvor bandet returnerer til fortellingen The Amory War. Skiva er på saftige 78 minutter, og det er en sci-fi novellen. Lyrikken er skrevet av Sanchez og kona Chondra Echert i plenum. Som en bonus får de som kjøper skiva en 80 siders bok som illustrerer historien som konseptet er om.

I tillegg får de som kjøper skiva en hard plastisk maske av hovedpersonen i The Unheavenly Creatures, og en bonus CD The Crown Heights Demos som er med låtene på skiva i opprinnelig versjon. Cohhed And Cambria er fra Kingston i New York og de har eksistert i 16 år.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7144 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*