Newsfeed

Doomed: Ikke fritidsproblemer

Doomed – 6 Anti-Odes To Life

Med et bandnavn som Doomed er sannsynligheten stor for at et band spiller doom metal i en eller annen form. Det gjør Doomed, og det er death doom metal som er på agendaen fra tyskeren. Ja, det er kun en musiker Pierre Laube og han tar seg av alle instrumentene, vokal, lyrikk, programmering. konsept og cover kunst og produksjon. I musikken til Laube er det elementer av post metal, funeral metal. Laube er nok en aktiv fyr som sikkert ikke har fritidsproblemer.

6 Anti-Odes To Life heter Doomed sit siste opus, og denne gang er det mindre fokus på death metal og mer doom metal, og følgelig mindre fart og seigere. Det er mer melankoli og mindre sinne og frustrasjon. I tillegg så utforskes det lydlandskaper som Doomed aldri har besøkt tidligere. Som en bonus er det noen coole gjesteartister som synger. Doomed er fra Zwickau som i 1944 passerte 100000 innbyggere, og fikk status som storby.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*