Newsfeed

Napalm Ted: Finsk grindcore

Napalm Ted - Swallow

Finland er en av verdens ledende metalnasjoner og har en hel rekke kjente navn i nesten all metalsjangere og stiler. Men er det en sjanger vi ikke hører så fryktelig mye av fra Finland, så er det grindcore. Napalm Ted er her for å fikse det.

Dette er skikkelig old school grindcore som tar like mye inspirasjon fra hardcore som fra death metal. Hardcoreinspirasjonen er ekstra tydelig i den ropende vokalen. Med et navn som er en åpenlys referanse til Napalm Death, så er det tydelig når man hører på Napalm Ted at de tar inspirasjon fra alle de klassiske bandene som formet sjangeren. I tillegg til at de spiller en coverlåt av Macabre og en av Terrorizer, så kan man også høre mye inspirasjon fra de svenske grindcorebandene fra 90-tallet. Napalm Ted er kanskje ikke det mest originale bandet sånn sett, men de har energi, aggresjon og den rette tunge soundet.

Swallow er 20 minutter lang, men det er en fin lengde for en grindcoreutgivelse. All låtene holder seg rundt 2 minutter lange med unntak av en fem minutter lang låt imot slutten av Terrorizer coverlåta. Dessverre er kassetten utsolgt, men du kan fortsatt høre Swallow på deres Bandcamp. Digger du old school grindcore, så har du all grunn til å sjekke ut både denne EP-en og alt Napalm Ted har gitt ut.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*