Newsfeed

Hanzel Und Gretyl: Fra brødrene Grimm sitt univers

Hanzel Und Gretyl – Satanik Germanik

Hanzel Und Gretyl stormet formelig inn på metal scenen i med Black Forest Metal i 2014. Duoen kom med noe nytt og for mange spennende der de tilførte black metal med satanistisk tematikk, industrial elementer, groove metal og aller viktigst historier fra brødrene Grim sitt eventyr univers.

Nå kommer oppfølger skiva Satanik Germanik som er enda mørker og med enda mer ekstrem metal artefakter. Skiva byr på mer villskap, mer moro og virker enda mer truende enn noen gang. Likevel er det typisk Hanzel Und Gretyl, og 100 prosent seg selv fortsatt da de ingen fanger tar!

Hanzel Und Gretyl fra Brooklyn i New York har med årets utgivelse gitt ut åtte skiver siden de startet opp i 1993. Da spilte bandet en miks av instrial metal og Neue Deutsche Härte som er en undersjanger av industriell metall som oppstod i Tyskland på starten av 1990-tallet. Begrepet ble etablert etter utgivelsen av Rammsteins debutalbum Herzeleid i 1995, avledet av begrepet Neue Deutsche Welle.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (3733 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*