Newsfeed

Besieged: Demolition Hammer Junior

Besieged - Victims Beyond All Help

Besieged er et canadisk thrashband som går inn for å spille knallhard og brutal thrash. Nå er ikke akkurat det noen ny ting siden de fleste thrashband går inn for akkurat det, men få thrashband kan skryte av å nå en brutalitet som bedre kan sammenlignes med death metal enn med typisk thrash. Besieged kjører på med riff som dreper og pulveriserer lytteren med både tyngde og speed.

Dette er den ekstreme og brutale typen med thrash som gjør at mange har sammenlignet dem med Demolition Hammer. Det er klare likheter mellom de to bandene, men man kan også høre at tidlig Sepultura og annen tidlig ekstrem metal var minst like mye inspirasjon på Victims Beyond All Help. Det er tydelig at Besieged ikke bare prøver å gjenskape det soundet som en gang gjorde thrash til en vill og farlig sjanger, men også bygge videre på den for å vise at thrash fortsatt kan være like ekstrem og voldelig som death metal.

Den hese ropingen sammen med de raske riffene og trommingen høres skikkelig tøff ut. Man kan se for seg hele konsertsalen bli til en stor moshpit når disse låtene blir spilt. Dette er alt det thrash burde ha blitt til på 90-tallet i stedet for å bare dø ut slik den gjorde den gang. Besieged er ikke akkurat det mest originale bandet der ute siden de handler om å gjenskape den mest ekstreme siden av thrash metal, men nettopp fordi de velger den stilen, så skiller de seg ut i et hav av retro-thrash. Savner du nyere old school thrash som faktisk er brutal, så har du all grunn til å sjekke ut Victims Beyond All Help av Besieged.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

  • Frossen
4

Sammendrag

Vi trenger mer brutal thrash.

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*